7/4/11

Σεμινάριο Σχέσεων στις 28 Μαίου 2011 / Metropolis Live Stage

Το πρώτο βιωματικό Σεμινάριο Σχέσεων της Marea θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαίου 2011, σε ένα μοναδικό χώρο, το Metropolis Live Stage, Πανεπιστημίου 54 στην Αθήνα. Το σεμινάριο με εισηγήτρια την Relationship Coach Marea Laoutari θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα και θα περιλαμβάνει όλες τις νέες πληροφορίες γύρω από τις προσωπικές μας σχέσεις, βιωματικές ασκήσεις που θα μας εκπαιδεύσουν σε θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική επικοινωνία με τον σύντροφό μας, σε τεχνικές και εργαλεία βελτίωσης του εαυτού μας και της σχέσης μας (και σε προέκταση της σχέσης μας με τα παιδιά μας), αλλά και σημαντικές παρουσιάσεις που αφορούν στο σώμα μας, την υγεία, την ενέργειά μας κλπ. από επιλεγμένους εξειδικευμένους επαγγελματίες όπως ο Energy Coach Ευτύχης Μπλέτσας, η ομάδα personal trainers CANDO, ο εκπρόσωπος της μεθόδου διακοπής του καπνίσματος Allen Carr Πάνος Τζούρας, η διατροφολόγος Ελίνα Μούστου αλλά και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, stand up comedian σε ένα ρόλο... έκπληξη.

Επειδή η γνώση σχετικά με την προσωπική βελτίωσή μας και την βελτίωση των σχέσεών μας πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους, το κόστος του εισιτηρίου αποφασίστηκε να παραμείνει χαμηλό ώστε να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει σε αυτό το... ταχύρυθμο "σχολείο" σχέσεων.

Κάντε κράτηση το συντομότερο γιατί οι θέσεις είναι πλέον περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε έως τις 10 Μαίου με την Marea Laoutari στο marea@marealaoutari.com ή στο 210 98.02.645.

Δεν υπάρχουν σχόλια: